onsdag 10. februar 2010

Dragehua :)

Blå og turkis fleece :)Fora med blå velour så den er mjuk ,god og varm.
Lett å ta av og på også.Fekk lov å ta bilder av Alida med den på ,men det var også alt :) Ho vil ha ei prinsessehue så klart og det har eg jo planlagt og. Med krone i staden for piggar. Neste gong skal eg ikkje følge mønsteret heilt for det blei liksom litt stort bakhovud .Mønsteret er frå eit  gamalt " alt om handarbeidet" blad eg har liggande. Ha ein fin kveld!

10 kommentarer:

 1. Heisann! Så flink du er til å sy :) Her skal jeg titte innom flere ganger. Så koselig at du er blitt følger hos meg forresten. Hvis du prøver deg på den kjolen må du legge ut bilder av resultatet. hehe,jeg har funnet ut at jeg strever litt med å sy enda,,,,,men det er jo så gøy, så jeg gjør det likevel. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Takk for du kom innom :D
  Eg ska prøve å sy kjolen ein dag men eg har ikkje så mange joggebukser i skapet...berre med striper og det tar seg ikkje ut på "fin kjolen" :P Ja ,det er veldig kjekt å sy så det er vel derfor eg ikkje har gitt opp ennå :)gleder meg til å følge sida di!

  SvarSlett
 3. fy søren så kule :)

  alt her e skikkelig fint, marie. fysøren for ei sydama!

  SvarSlett
 4. hehe, og du e flinke å skryta Marie ! Takk, men da mangle masse på å bli sydama!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!! Så flink du er til å sy!! Kjempe imponert jeg. Her vil vi gjerne komme innom en annen gang å høste mer inspirasjon!! Legg oss som følger:) Ta gjerne turen inn til oss også om du vil!!

  klem Johanna

  SvarSlett
 6. Takk for besøket! :D
  Ja da skal eg gjer! right away!

  SvarSlett
 7. Verden er ikkje stor. Bur på Moster :)

  SvarSlett
 8. hm, stilig! nei ,verden er ikkje stor. Så kjekt at dykk fann meg då. Eg flytta frå Røyksund for snart 8 år sia så eg har langt i frå kontrollen på kven som bur der ;)Fine blogg dåke hadde:)
  Og velkomne som mine første offisielle fyljarar:)

  SvarSlett
 9. Takk for det!! Kor i landet bur du no?

  SvarSlett
 10. No bur eg i gjesdal , 25 min fra Ålgård :D
  Har da godt her og. Men eg e jo ofta heima å besøke mamma og pappa :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails