søndag 16. mai 2010

To sommerkjoler


Her er bursdagsgave til ei eg er tante til.Eg skal stryke den før ho får den altså ;)
Ho blei 4 år for ei stund sidan. Eg har gitt vekk ein lik til ei anna tantejente på samme alder, men den rakk eg ikkje å ta bilder av. Håper ho blir fornøgd. :) Alida har bestilt ein lik for det var som ho seier "nesten som en prinsessekjole"


Eg var inne på kottet ein dag og då dukka dette tøyet opp. Kjøpte det for lenge sidan.(S&S)
 Det eg ikkje er fornøgd med er visst du ser på den nederste kanten så ser det ut som eg har sydd skeivt men dette stoffet var skeivt i utgangspunktet. Dei har rett å slett sydd på blondene heilt feil! Då blei eg irritert. Det synes ikkje så godt når den er  på. Med mit dårlige kamera så fekk eg ikkje tatt bilde av det. Eg tok men det blei ubrukelig. Eg har teikna mønsteret sjølv men fekk ideen då eg såg bilder i boka(på internett) Sikksakk.Ventar på den boka i posten no og det gler eg meg veldig til!

Ha ein fredlige søndag og til alle landskvinner
Gratulera med dagen i morgon!!

3 kommentarer:

  1. Så flotte kjoler! Irriterende med det skjeive stoffet ja. Er visst ikke alt som er hundre prosent på Stoff og stil. Men kjekt at det finnes billig stoff. Nå har akkurat onkel Erlend og Tove spist is i stua vår, og det var veldig kjekt :)

    SvarSlett
  2. Takk :) Ja, det var veldig irriterande men men kjolen er til eget bruk så...Ja kjekt at det finns billig stoff. Så kjekt med besøk av dei då :D

    SvarSlett
  3. Fine kjoler :) Award til deg på bloggen min!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails